A është vajza e Bajram Rexhepit vajza më e bukur e krejt politikanëve? (FOTO)

Ndoshta dikush mund ta kujtojë vajzën e vogël të Bajram Rexhepit, gjatë kohës kur ai udhëhiqte Qeverinë e Kosovës, menjëherë pas përfundimit të luftës. Ajo foshnja e atëhershme sot është një adoleshente shumë e bukur. Vanesa Rexhepi studon në American School of Kosova dhe ne po sjellim disa foto të saj, të marrë nga profili në Facebook. Vlerësojeni vetë nëse vajza e Bajram...