VIP

A është vajza e Bajram Rexhepit vajza më e bukur e krejt politikanëve? (FOTO)

Ndoshta dikush mund ta kujtojë vajzën e vogël të Bajram Rexhepit, gjatë kohës kur ai udhëhiqte Qeverinë e Kosovës, menjëherë pas përfundimit të luftës.

Ajo foshnja e atëhershme sot është një adoleshente shumë e bukur.

Vanesa Rexhepi studon në American School of Kosova dhe ne po sjellim disa foto të saj, të marrë nga profili në Facebook.

Vlerësojeni vetë nëse vajza e Bajram Rexhepit është vajza më e bukur e krejt politikanëve.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close