List/Grid

Tag Archives: Bajramit

Urime Festa e Bajramit

Urime Festa e Bajramit

Sot let festojn te gjithe…e la ta kuptoj e gjith bota se eshte VITI I RI I MUSLIMANEVE se kur eshte viti i ri i atyre krishtereve te gjith festojne… Lexo më gjërësisht.. »

1,432 total views, no views today

Si Falet Namazi i Bajramit

Si Falet Namazi i Bajramit

Namazi i bajrameve përbëhet prej dy rekateve, të cilat dallojnë për nga forma dhe mënyra e faljes nga namazet tjera. Namazi i bajrameve falet kështu: Bën nijet me zemër për… Lexo më gjërësisht.. »

3,126 total views, 1 views today

Me Fat Kurban Bajrami

Me Fat Kurban Bajrami

S’ka fe me te bukur se ISLAMI S’ka liber me te shenjtë se KUR’ANI S’ka muaj me te bekuar se RAMAZANI Me fat te gjithve Kurban Bajrami   Stafi i… Lexo më gjërësisht.. »

70,110 total views, 5 views today

Sms Per Bajram

Sms Per Bajram

Prej mbi shtatin qiell na dergoj musafir Ishaallah kemi dit qysh me e prit Le ta percjellim me shume perfitime Me zemer te paster Bajramin urime! 6 muaj te prita… Lexo më gjërësisht.. »

72,661 total views, 12 views today