IslamSms Per Bajram

Urime Festa e Bajramit

SOT SYT E DIKUJT U MBUSHEN ME LOT
NGA DASHURIJA E MADHE PER TE MADHIN ZOT KRENOHU QE JE MUSLIMAN !!
ME FAR KURBAN BAJRAMI ?.

S’ka fe me te bukur se ISLAMI
S’ka liber me te shenjtë se KUR’ANI
S’ka muaj me te bekuar se RAMAZANI
Me fat te gjithve Kurban Bajrami.

Sa i mire eshte ISLAMI, te cilin e zbukuron IMANI!
Sa i mire eshte IMANI, te cilin e zbukuron NDERSHMERIA!
Sa e mire eshte NDERSHMERIA, te cilen e zbukuron DITURIA!
Sa e mire eshte DITURIA, te cilen e zbukuron VEPRA!
Sa e mire eshte VEPRA, te cilen e zbukuron BUTESIA!

O Zot ! Te falemnderoj qe me ke dhene syte per te pare !
O Zot ! Te falemnderoj qe me ke dhene veshet per te degjuar !
O Zot ! Te falemnderoj qe me ke dhene gjuhen per te folur !
O Zot ! Te falemnderoj qe me ke dhene mendjen per te menduar!

All-llahu është – Perëndia Ime?.. Muhammedi A.S është – Pejgamberi Im?.. Kurani – Libri Im?.. Islami – Besimi Im?.. Të jesh Musliman – Krenaria Ime?.. Elhamdulillah!?

Zoti leshon besimin mbi ata qe besojn,
u dhuron dite kur mund ta festojn.
Ruaj keto festa si ata dy sy dhe dije se
Bajrami eshte dhurat per ty.

Ne ditet e vecanta kujtohen njerezit e vecante. Urimet me te mira u dergohen njerezve te mire, gjithcka le te jete sic deshironi ju. Urime dhe gezuar Fiter Bajramin.

Cdo dite e kaluar sot te kujtohet, cdo familje sot te bashkohet, cdo miqesi e humbur sot te ringjallet, cdo gabim i bere sot le te falet. Urime festa e Fiter Bajramit.

Le te jete kjo dita e paqes , dashurise dhe miresise per ju, familjen tuaj dhe te gjithe besimtareve islam. Urime Bajramin juve dhe familjes tuaj.

Ne kete dite te shejnte cdo musliman feston, nje melek Kur’anin shfleton, nje dhurate e Zotit ne cdo dere troket, Gezuar Fiter Bajramin dhe cdo te mire ne jete.

Gezimi dhe lumturia le tju shoqeroje juve dhe te afermit e juaj ne keto caste festive. Fati le te jete hija e jetes suaj. Gezuar festa e Bajramit.

Meleket therasin, secilin qe hasin, sot eshte dita qe nuk humb merita, sot Zoti do tju paguaj, i lutem qe shum sevape te vu shkruaj. Urime festa e Fiter Bajramit.

Gjithcka qe ju lendon le te zhduket, per ju cdo lutje e derguar le pranohet. Nuk ju harova, gjithmone ju kujtova, festen e Fiter Bajramit me shpirt ua urova!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button