VIP

Mila Kunis u emerua “Sexiest Woman Alive” pozoi nudo per te vertetuar

Mila Kunis sapo u emërua “Sexiest Woman Alive” — prandaj pozoi nudo për të vërtetuar titullin.

Aktorja u vendos në faqen e parë të revistës Esquire për muajin Nëntore duke mos pasur kurgje veshur veç disa pantallonave të lekurës, menjeherë pasi që magazina e zgjodhi si fituese të këtij viti.

29-vjecarja këtë vit ka pasur suksese të mëdha. U bë publike romanca e saj me aktorin Ashton Kutcher dhe pjesëmarje në shumë seriale filmike që do i shohim më 2013.

Vitin e kaluar “Sexiest Woman Alive” ishte Rihanna. Para saj ishte Minka Kelly dhe Kate Beckinsale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button