Ciftet e sodit nuk jetojne se bashku

Studimi të cilin e ka bërë universiteti Kolumbia në Misuri ka treguar se çiftet e kohës së sodit në të shumtën e rasteve nuk jetojnë së bashku, por gjatë muajit kalojnë tri net së bashku.

Rezultatet e hulumtimit janë botuar në revistën “Journal of Social and Personal Relationships” dhe janë të bazuara në bisedat me persona të rritur e të edukuar, të cilët janë në lidhje të gjatë mes veti.

Përfundimi i hulumtimeve tregon se çiftet e ditëve të kohës së sotshme gjithnjë e më të vështirë e kanë të vendosin rreth martesës. Në fakt ata janë më të kënaqur dhe me një lidhje dashurie që ua lë duart e lira.

555 total views, 1 views today

Share this post:

Related Posts

Leave a Comment