LifeStyle

Pesë video të shkurtra për stërvitjen më të këndshme që mund të bëni

Nëse mendoni se koha nuk ju premton të frekuentoni një palestër apo një aktivitet tjetër sporti, ndoshta mjafton vetëm të kërceni

Një sërë videosh të shkurtra nga 5 deri në 30 minuta, qarkullojnë në YouTube, kryesisht nën titullin “Dance Workout”.

Prandaj, ruani këto video, kërkoni për të tjera, pasi ka me qindra dhe kënaquni duke kërcyer!

15 MIN HAPPY DANCE WORKOUT nga Pamela Reif

30-Minute Cardio Latin Dance Workout nga PopSugar Fitness

Zumba Fitness Core – Zumba – Don Omar

OME WORKOUT – 5 MIN. DANCE WORKOUT – TANJU nga Fit Seven Eleven

Taki Taki – DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B nga The Fitness Marshall

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button