s LifeStyle Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

LifeStyle Subscribe to LifeStyle

Lidhjet në estradë që u zbuluan gjatë vitit 2017

Lidhjet në estradë që u zbuluan gjatë vitit 2017

Viti 2017 mund të llogaritet si një nga vitet ku shumë fytyra publike kanë gjetur dashurinë e jetës së tyre. I vogël nuk është as numri i dasmave që kanë… Read more »

Festa e familjes Mustafi nga Gostivari

Festa e familjes Mustafi nga Gostivari

Familja Mustafi kishte festë të dyfishtë të hënën. Shkodrani, djali i tyre, debutoi në Kampionat Botëror për Gjermaninë. 22 vjeçari është njeri me fat. Fillimisht ai u la jashtë listës… Read more »

Humbja e peshës pas lindjes

Humbja e peshës pas lindjes

Javën e kaluar Dukesha Kate Middelton e tregoi barkun e saj të rrafshët derisa po luante bejsboll në një shkollë, ndërsa Kim Kardashian vazhdon të befasojë më paraqitjen e saj,… Read more »

Me fytyrë të kthyer nga njëri-tjetri flenë çiftet më të lumtura

Me fytyrë të kthyer nga njëri-tjetri flenë çiftet më të lumtura

Çiftet më së shpeshti flenë të kthyer me shpinë nga njëri-tjetri, ndërkaq më të kënaqur janë ata që flenë të kthyer me fytyrë nga njëri-tjetri. Mirëpo, edhe më të lumtur… Read more »

Pesë porosi të cilat kurrë nuk bën t’ia dërgoni ish-partnerit

Pesë porosi të cilat kurrë nuk bën t’ia dërgoni ish-partnerit

Pa marrë parasysh ndjenjat të cilat mbase akoma i keni ndaj tij, mbajeni mend që ai është ish i dashur, dhe mu për këtë shkak kurrë nuk do të duhej… Read more »

A mund të krijojnë lidhje skemat seksuale

A mund të krijojnë lidhje skemat seksuale

Kohëve të fundit shumica flasin për ndikimin që kanë te femrat skemat seksuale dhe a është e mundshme që ato të zhvillohen në lidhje të sigurt. Psikologët thonë që personat… Read more »

Shtatë gabime në takimin e parë

Shtatë gabime në takimin e parë

Meshkujve shpesh u ndodh të bëjnë gabime, të cilat femrat nuk i shikojnë aspak me dashamirësi Përshtypja të mirë në takimin e parë është shumë e rëndësishme, në mënyrë që… Read more »

13 gjëra me të cilat femrat janë më të mira se meshkujt!

13 gjëra me të cilat femrat janë më të mira se meshkujt!

Ka hulumtime të shumta të cilat kanë vënë në pah që femrat i kanë disa aftësi të pabesueshme, të cilat meshkujt nuk i kanë. Jemi më të mira në mësime… Read more »

Femrat me vithe të mëdha janë më inteligjente dhe më të shëndetshme!

Femrat me vithe të mëdha janë më inteligjente dhe më të shëndetshme!

Damat me format më të theksuara të vitheve kanë nivelin më të ulët të kolesterinës dhe më me sukses prodhojnë hormonet të cilat kontrollojnë nivelin e sheqerit. Të kesh vithe… Read more »

Duke folur me fëmijët, pasuroni fjalorin e tyre

Duke folur me fëmijët, pasuroni fjalorin e tyre

Të flasësh drejtpërdrejt me fëmijët kur ata janë në fazat e hershme të mësimit të gjuhës, ndihmon ata që të kenë një fjalor më të mirë dhe për të kuptuar… Read more »