LifeStyle

Dëshironi që buzët tuaja të duken më të mëdha dhe më të plota? Provoni trikun e Andreea Ali

Efekti gjithsesi do të jetë afatshkurtër, por ky është një opsion më i mirë se të shpenzoni para në tretmanë të shtrenjtë në sallone kozmetike dhe t’i ekspozoheni ndonjë rreziku.

Për këtë shkak Andreea Ali, grimere profesionale nga Parisi, zbuloi se si me ndihmën e grimit të bëni që buzët të duken më të plota.

Domethënë, ajo thekson që njësoj sikur që e konturoni fytyrën, mund të bëni edhe kontura në buzë.

Si hap i parë, duhet të bëni thellësinë vizuale të skajit të buzëve me brushë dhe me nuancë të errët pudre për konturim.

Pastaj përdorni lapsin e buzëve, buzëkuqi aplikohet me brushë dhe në fund shkëlqimi.

Shikojeni videon e cila shpjegon procesin, hap pas hapi:

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button