LifeStyle

Trajnerja e famshme Pamela Reif zbulon: “Ushtroni 12 minuta në ditë edhe për 20 ditë do të keni këmbë të bukura!

Për këmbë të përsosura duhet të ndani vetëm 12 minuta në ditë, nëse u përmbaheni këtyre ushtrimeve të cilat ua rekomandon kjo trajnere e fitnesit – Pamela Reif

Është e njohur që dhjami nga kofshët më vështirë eliminohet, mirëpo me këto ushtrime në shënjestër janë muskujt dhe fillon procesi i zbërthimit të shtresave yndyrore.

Treningu është krijuar në atë mënyrë që aktivizon të gjithë muskujt e këmbës, mirëpo është mjaft i lehtë që pa problem mund ta bëjnë femrat e të gjitha moshave.

Sa janë të efektshme ushtrimet flet edhe fakti që këtë video e kanë shikuar më shumë se 8,3 milionë njerëz.

Kujdesi për trupin dhe aktiviteti fizik janë të domosdoshëm gjatë gjithë vitit, andaj po ju paraqesim ushtrimet të cilat këmbët tuaja do t’i bëjnë më të holla për vetëm 20 ditë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button