s Nasradini | Nastradini | Thenie nga Nasradini | Barcoleta me Nasradinin | Barcaleta me Nasradinin | Barcoleta me Natsradinin - www.Zemra.Org
List/Grid

Nasradini Subscribe to Nasradini

Barcoleta me Nasradinin

Barcoleta me Nasradinin

Nastradini Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije në uje. Kur del nga… Read more »