s Edukata Seksuale | Edukate Seksi | Refime Seksuale - www.Zemra.Org
List/Grid

Edukata Seksuale Subscribe to Edukata Seksuale

Edukimi seksual në shkollat kosovare, lëndë e nevojshme

Edukimi seksual në shkollat kosovare, lëndë e nevojshme

Koalicioni K10 sot do të bëj lansimin e Platformës së Koalicionit të Organizatave për të Drejtat e Shëndetit Seksual dhe Riprodhues.

Ja si mund ti dalloni femrat që mund ti merni në shtrat!

Ja si mund ti dalloni femrat që mund ti merni në shtrat!

Ëndërr e çdo mashkulli është që të njohë femrën me të cilën nuk do të mundohet për ta bindur për të bërë seks, mirëpo kjo kryesisht nuk ndodh kështu. Megjithatë,… Read more »

Shumica e grave fantazojnë t’i tradhtojnë burrat me këtë person

Shumica e grave fantazojnë t’i tradhtojnë burrat me këtë person

Mendoni se është duke ju tradhtuar? Ju mund ta zini atë në flagrancë shumë afër: 62 për qind e grave besohet të fantazojnë duke e tradhtuar burrin me një nga… Read more »

Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

E gjitha ishte perfekt derisa nuk ka ndodhur seksi i parë. Në të vërtetë, nuk je as e sigurt se a ka qenë seks i vërtetë, pasi që gjatësia e… Read more »

12 këshilla të mahnitshme seksi nga vende të ndryshme të botës

12 këshilla të mahnitshme seksi nga vende të ndryshme të botës

Cosmopolitan ka anketuar 18 redaktorët ndërkombëtarë për lëvizjet më të mira të seksit dhe trendet e çifteve nga e tërë bota. Tash, cila është shenja ndërkombëtare për “është koha për… Read more »

Dua seks, por burri po më refuzon!

Dua seks, por burri po më refuzon!

Në janar i bëj 31 vjet, por të gjithë më thonë se jam më e re. Jam e martuar tash e pesë vjet dhe deri në këta muajt e fundit… Read more »

9 pozicionet që i bëjnë të çmendura femrat

9 pozicionet që i bëjnë të çmendura femrat

Njëlloj siç mund ta mbyllësh drekën pa ngrënë një ëmbëlsirë në fund, po kështu mundtesh edhe të bësh seks pa pasur orgazmë. Sigurisht, shumica e grave kanë stimulimin klitoral, si… Read more »

Si të bëheni seksi “kauboje”

Si të bëheni seksi “kauboje”

Lexo mënyrat me të cilat mund të bëhesh më atraktive në këtë pozë seksi. Për fillim, a pajtohemi të gjithë që poza e seksit në të cilën vajza ulet mbi… Read more »

Do të tronditeni: Ja sa përqind e femrave masturbojnë rregullisht

Do të tronditeni: Ja sa përqind e femrave masturbojnë rregullisht

Kur bëhet fjalë për masturbimin vëmendja është e madhe. Kjo është një temë interesantë që ngjall shumë kureshtje. Dëshironi të mësoni se sa dhe si si vetëkënaqen femrat, si edhe… Read more »

Lajme shokuese për SEX-in anal

Lajme shokuese për SEX-in anal

Nëse ju e doni atë, e urreni atë, e keni provuar atë, ose e keni menduar, seksi anal duket të jetë më pak tabu këto ditë. Por një studim i… Read more »