s Filma Shqip | Filma Te Vjeter Shqip | Filma te Ri Shqip | Filma me Titra - www.Zemra.Org
List/Grid

Filma Subscribe to Filma

Police Story HD 2013 me titra shqip

Police Story HD 2013 me titra shqip

Një burrë duke kërkuar lirmin e një të burgosuri, merr peng një polic me vajzën e tij dhe një grup njerëzish.

Prova e vdekjes

Prova e vdekjes

Një film nga Quintan Taratino vjen në ekranin e Alsat-M Në Austin, Texas, disa shoqe në një bar takohem me të dashurit e tyre para se të udhëtojnë vetëm në… Read more »

Liam Neeson përsëri kundër mafias shqiptare – Taken 2 (Video)

Liam Neeson përsëri kundër mafias shqiptare – Taken 2 (Video)

Paradoksi i filmit është se, edhe pse do të ketë sërish një bandë shqiptare, në kastin e tij nuk ka asnjë aktor shqiptar. Madje, edhe figura e bosit Murad Hoxha… Read more »

Godfather, filmi më i mirë i të gjitha kohërave

Godfather, filmi më i mirë i të gjitha kohërave

Filmi i Francis Ford Coppolas, “The Godfather”, është votuar si filmi më i mirë i të gjitha kohërave në një anketë të bërë nga El Pais. Me ndihmën e dhjetëra… Read more »

Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.

American Pie Reunion

American Pie Reunion

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.

The A Team

The A Team

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.

One in the Chamber 2012

One in the Chamber 2012

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.

The Dictator 2012

The Dictator 2012

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi.

The Bad Teacher

The Bad Teacher

A comedy centered around a foul-mouthed, junior high teacher who, after being dumped by her sugar daddy, begins to woo a colleague — a move that pits her against a… Read more »