s Festa e Bajramit | Fiter Bajrami | Kurban Bajrami | Sms Per Bajram | Urime Fiter Bajrami | Urime Kurban Bajrami - www.Zemra.Org
List/Grid

Bajrami Subscribe to Bajrami

Urime Festa e Bajramit

Urime Festa e Bajramit

Sot let festojn te gjithe…e la ta kuptoj e gjith bota se eshte VITI I RI I MUSLIMANEVE se kur eshte viti i ri i atyre krishtereve te gjith festojne… Read more »

Si Falet Namazi i Bajramit

Si Falet Namazi i Bajramit

Namazi i bajrameve përbëhet prej dy rekateve, të cilat dallojnë për nga forma dhe mënyra e faljes nga namazet tjera. Namazi i bajrameve falet kështu: Bën nijet me zemër për… Read more »

Urime Fiter Bajrami

Urime Fiter Bajrami

Te dashur vellezer dhe motra muslimane, Allahu jau pranofte agjerimin dhe lutjet tuaja gjate muajit te bekuar te Ramazanit. Urime Fiter Bajramin Gezuar per shume vjet festen e Fitr Bajramit… Read more »

Me Fat Kurban Bajrami

Me Fat Kurban Bajrami

S’ka fe me te bukur se ISLAMI S’ka liber me te shenjtë se KUR’ANI S’ka muaj me te bekuar se RAMAZANI Me fat te gjithve Kurban Bajrami   Stafi i… Read more »

Kurban Bajrami

Kurban Bajrami

Kurban Bajrami – Eid-al-Ad-ha (Ad-ha Eid) është festë fetare Islame gjatë ditëve të të cilit myslimanët të cilët kane mundësi financiare flijojnë kafshë në emër të Allahut dhe një pjesë… Read more »

Sms Per Bajram

Sms Per Bajram

Prej mbi shtatin qiell na dergoj musafir Ishaallah kemi dit qysh me e prit Le ta percjellim me shume perfitime Me zemer te paster Bajramin urime! 6 muaj te prita… Read more »

Si pritet kurbani?

Si pritet kurbani?

Kafsha qe do te behet kurban duhet shpene ne thertore pa e lenduar. Ajo shtrihet pertoke mbi krahun e saj te majte dhe e drejtuar nga kibla.I lidhen kembet. Recitohen… Read more »