s Sms Per Bajram | Sms Per Fiter Bajram | Sms Per Kurban Bajram | Urime Bajrami | Urime Fiter Bajrami | Urime Kurban Bajrami - www.Zemra.Org
List/Grid

Sms Per Bajram Subscribe to Sms Per Bajram

Urime Festa e Bajramit

Urime Festa e Bajramit

Sot let festojn te gjithe…e la ta kuptoj e gjith bota se eshte VITI I RI I MUSLIMANEVE se kur eshte viti i ri i atyre krishtereve te gjith festojne… Read more »

Urime Fiter Bajrami

Urime Fiter Bajrami

Te dashur vellezer dhe motra muslimane, Allahu jau pranofte agjerimin dhe lutjet tuaja gjate muajit te bekuar te Ramazanit. Urime Fiter Bajramin Gezuar per shume vjet festen e Fitr Bajramit… Read more »

Me Fat Kurban Bajrami

Me Fat Kurban Bajrami

S’ka fe me te bukur se ISLAMI S’ka liber me te shenjtë se KUR’ANI S’ka muaj me te bekuar se RAMAZANI Me fat te gjithve Kurban Bajrami   Stafi i… Read more »

Sms Per Bajram

Sms Per Bajram

Prej mbi shtatin qiell na dergoj musafir Ishaallah kemi dit qysh me e prit Le ta percjellim me shume perfitime Me zemer te paster Bajramin urime! 6 muaj te prita… Read more »