s Thenie Dashurie | Ideja Dashurie | Thenie te Bukura Dashurie | Fjale Dashurie - www.Zemra.Org
List/Grid

Thenie Dashurie Subscribe to Thenie Dashurie

Urime për Shën Valentin

Urime për Shën Valentin

Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve, dashuria ime për ty kurrë nuk do të zbehet.
Ajo që bëhet për hir të dashurisë është përtej të mirës dhe së keqes.
Kisha dashur që kurrë të mos përfundojnë ato ditë.

Thënie interesante

Thënie interesante

Dashuri + Kujdes = Nena Dashuri + Brengosje = Babai Dashuri + Ndihme = Motra Dashuri + Mbrojtje = Vellai Dashuri + Jete = Gruaja / Burri… Dashuri + Kujdes… Read more »

Thenie Te Mencura Dashurie

Thenie Te Mencura Dashurie

Tërë gjithësia e shkrirë në një qenie – kjo quhet dashuri. Tërë një libër në një fjalë, i tërë oqeani në një pikë loti, shtatë palë qiell në një shikim,… Read more »

Thenie Dashurie

Thenie Dashurie

Dashuria per njerin eshte si qumshti per femine! Dashuria lind nga besimi, jeton nga shpresa por vdes nga meshira. Ikja eshte fitoria e vetme ne dashuri. Dashuria eshte pelhure qe… Read more »