s Sms Dashurie 2014 | Sms Dashurie Shqip | Sms Dashurie Te Dua | Sms Dashurie te Reja - www.Zemra.Org
List/Grid

Sms Dashurie Subscribe to Sms Dashurie

Urime për Shën Valentin

Urime për Shën Valentin

Edhe pse thonë se koha hakmerret me harresë ndaj kujtimeve, dashuria ime për ty kurrë nuk do të zbehet.
Ajo që bëhet për hir të dashurisë është përtej të mirës dhe së keqes.
Kisha dashur që kurrë të mos përfundojnë ato ditë.

Sms Dashurie 2011

Sms Dashurie 2011

Sms Dashurie Sms Dashurie Shqip SMS Dashurie Gjermanisht Sms Dashurie Italisht Sms Dashurie Anglisht Poezi Dashurie Shqip Ste dua per nje nat te bejm dashuri te tua ta kalojm jeten… Read more »