s 100 vjetëve Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: 100 vjetëve

S’ka regjistrues shqiptarë në qendrat e dikurshme shqiptare

S’ka regjistrues shqiptarë në qendrat e dikurshme shqiptare

Në Manastir dhe në Ohër, aty ku para 100 vjetëve, 69 për qind e popullsisë ishin shqiptarë, sot nuk gjenden dot as rreth 500 regjistrues shqiptarë. Në bazë të konkursit… Read more »