s Abdultaip Neziri | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Abdultaip Neziri

Abdultaip Neziri – Dizajneri me fame nderkombetare

Abdultaip Neziri – Dizajneri me fame nderkombetare

Sadopak Shqipetar qè jemi kemi arritur tè lejmè gjurmè nè sfera tè ndryshme duke mos anashkaluar dhe artin grafik ku vlenè tè pèrmendet edhe figura kryesore e grafikès. Kush do… Read more »