s Abetare | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: abetare

Berisha kercenon Serbine: Çlirohuni nga shqiptaro-fobia

Berisha kercenon Serbine: Çlirohuni nga shqiptaro-fobia

Duke filluar nga 1 shtatori, të gjithë nxënësit e klasave të para në Shqipëri dhe Kosovë do të mësojnë të shkruajnë dhe lexojnë shqip nëpërmjet një abetare të përbashkët. Duke… Read more »