s Adem Demaci Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Adem Demaci

Demaçi: Shqiptarët do të bashkohen në një shtet

Demaçi: Shqiptarët do të bashkohen në një shtet

Veprimtari i çështjes kombëtare Adem Demaçi, vlerëson se bashkimi mes Kosovës dhe Shqipërisë nuk mund të përjashtohet në të ardhmen, nëse Beogradi nuk ndryshon politikën ndaj Prishtinës. “Mund të ndodh… Read more »

Kush e vrau Jusuf Gërvallen

Kush e vrau Jusuf Gërvallen

Përse i vrau UDB-ja…? …Është me rëndësi të veçantë në villimin e këtij shkrimi ,apo si jë far hyrje të them ca fjalë mbi një LETËR QARRKORE e cila ato… Read more »