s Adolf Hitleri Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Adolf Hitleri

Pse donte Hitleri të ishte mysliman?

Pse donte Hitleri të ishte mysliman?

“Fati ynë i keq që kemi zgjedhur besimin e gabuar”. Kështu iu ankua njëherë Hitleri arkitektit të tij, Albert Speer. “Pse duhet të kishim Krishterimin, me butësinë dhe urtësinë e… Read more »