s Afganistani Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Afganistani

Narkomanë nga Kumanova me dosje të falsifikuara punojnë në Afganistan

Narkomanë nga Kumanova me dosje të falsifikuara punojnë në Afganistan

Rreth 200 maqedonas nga Kumanova që punojë në Afganistan dhe Irak janë me dosje kriminele, dëshmojnë qytetarë shqiptarë nga Kumanova, të ciëlt edhe vetë në periduah të ndryshme kanë punuar… Read more »