s Agim Çeku Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Agim Çeku

Agim Çeku don që Beogradi mos të na njohë, por të bashkëpunojë

Agim Çeku don që Beogradi mos të na njohë, por të bashkëpunojë

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku ka thënë të shtunën se asnjëherë nuk do të jetë opsion marrja e kontrollit në veri përmes dhunës dhe ka shtuar… Read more »