s agjenteve Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: agjenteve

Mbrojtja e Obamas u “planifikua” në dhomën me prostituta!

Mbrojtja e Obamas u “planifikua” në dhomën me prostituta!

Një skandal i turpshëm ka tronditur shërbimin sekret amerikan, pasi ka rrjedhur një informacion në lidhje me një takim të agjentëve dhe ushtarëve amerikanë me prostituta në një hotel në… Read more »