s aksesore Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: aksesore

Si ndihem kur më thërrasin seksi

Si ndihem kur më thërrasin seksi

Rrëfehet, Zajmina Vasjari: Paratë? Veshje aksesorë edhe këpucë. Zajmina Vasiari lindi në Durrës më 17 qershor të vitit 1986, i përket shenjës së Binjakëve dhe është një natyrë mjaft e qetë…. Read more »