s Akti Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Akti

A është e drejtë të fantazosh për dikë tjetër gjatë një akti seksual?

A është e drejtë të fantazosh për dikë tjetër gjatë një akti seksual?

Shpesh dëgjojmë që gjatë një mardhënie seksuale ai/ajo nuk janë të fokusuar në partnerin e tyre dhe shpesh herë akuzojnë njëri tjetrin duke arritur deri atje sa mardhënia e tyre… Read more »

Mund të bëni seks pa frikë edhe gjate shtatzenise

Mund të bëni seks pa frikë edhe gjate shtatzenise

Edhe pse akti seksual i paraprin çdo shtatzënësie, më vonë pikërisht ai aktivitet bëhet njëri nga problemet më të mëdha. Jeni nga ata persona që kanë frikë të bëjnë seks… Read more »