s Aktiviteti Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aktiviteti

Pastrimi i parave, nga droga te zyrtarët

Pastrimi i parave, nga droga te zyrtarët

Nis me drogën, prostitucionin, aktivitetin kriminal dhe përfundon deri në nivele më të larta drejtuese të shtetit shqiptar. Raporti mbi situatën e pastrimit të parave në vendin tonë, për vitin… Read more »