s Albania 2012 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Albania 2012

Tre fituesit e “Miss dhe Mister Albania 2012?

Tre fituesit e “Miss dhe Mister Albania 2012?

Spektakli i bukurisë “Miss & Mister Albania”, ka shpal lur mbrëmjen e djeshme fituesit. Aktiviteti më i rëndë-sishëm i këtij lloji në vend ka dhënë çmimet e para për tre… Read more »