s Albania 5 Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Albania 5

Big Brother Albania 5 në fillim të Shkurtit 2012

Big Brother Albania 5 në fillim të Shkurtit 2012

Që në fillim kur flasim për Big Brother duhet të bëjmë një saktësim. Është përfolur gjithandej që këtë vit nuk do të ketë një “Big brother” shqiptar dhe këtë gjë,… Read more »