s Albania Got Talent Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Albania Got Talent

4 Vjecari Shqipetar i cili din kryeqytetet e gjithe shteteve te botes

4 Vjecari Shqipetar i cili din kryeqytetet e gjithe shteteve te botes

Ju prezantojme 4 vjecarin Brisejb Dura i cili di te gjithe kryeqytetet e shteteve te botes.Thjesht ndjekim videon pasi fjalet per kete djalosh jane te teperta,eshte vetem 4 vjec dhe… Read more »