s album Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: album

Nicole Scherzinger përfundon albumin

Nicole Scherzinger përfundon albumin

Pas shumë netësh e mbyllur në studio duke punuar, Nicole Scherzinger më në fund ka përfunduar albumin e saj të ri. Këngëtarja ka qenë e shumë e zënë dhe gjatë… Read more »

ADELINA ISMAILI – FUCKERS – 2011 RISI !!! GEZUAR !!! NEW !!!

ADELINA ISMAILI – FUCKERS – 2011 RISI !!! GEZUAR !!! NEW !!!

Adelina Ismaili – Uragan Qohen Krenaret 2011 RISI !!! NEW ALBUM !!! RISI !!!

Adelina Ismaili – Uragan Qohen Krenaret 2011 RISI !!! NEW ALBUM !!! RISI !!!

Adelina Ismaili Titel: Uragan qohen Krenaret (old song) Album : best of adelina ismaili you can buy the Album by