s albumin Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: albumin

Fergie përgatitet për albumin e dytë solo

Fergie përgatitet për albumin e dytë solo

Këngëtarja Fergie planifikon të publikojë albumin e dytë, për të cilin thotë se ka shumë ide, ndërsa së shpejti planifikon fillimin e punës dhe incizimin e këngëve. “Nuk mund të… Read more »