List/Grid

Tag Archives: amfetamines

Ekstaza të përdoret në mjekimin e leukemisë

Ekstaza të përdoret në mjekimin e leukemisë

Droga e njohur e klubeve, ‘ecstasy’, në të ardhmen mund të ndihmojë në luftën kundër kancerit të gjakut- leukemisë, limfomave dhe mielomës. Hulumtimet kanë treguar se qelizat e gjakut reagojnë… Read more »