List/Grid

Tag Archives: Armir Ramadani

Harxhohen 200 mijë euro për të “mallkuar”shqiptarët

Harxhohen 200 mijë euro për të “mallkuar”shqiptarët

Aranzhmani i udhëtimit dhe qëndrimit atje kushton 400 euro për person, ose 200 mijë euro për të gjithë tifozët. RDK kërkon ti jepet fund harxhimit të parave për qëllime joproduktive… Read more »