List/Grid

Tag Archives: arrestoje

Maqedoni, ‘Alfat’ kanë ndaluar 277 persona

Maqedoni, ‘Alfat’ kanë ndaluar 277 persona

Njësia e posaçme mobile policore, “Alfa” gjatë muajit të kaluar ka arritur që të ndalojë dhe arrestojë 277 persona, për kryerjen e veprave të ndryshme penale. Sipas njoftimit të bërë,… Read more »