List/Grid

Tag Archives: arrestojne

Forcat policore në Gostivar arrestojnë trafikantët e drogës

Forcat policore në Gostivar arrestojnë trafikantët e drogës

Një aksion i madh i policisë maqedonase ka filluar që nga orët e hershme të mëngjesit në qytetin e Gostivarit ku po bëjnë bastisje dhe arrestime të një grupi kriminel… Read more »