List/Grid

Tag Archives: artiste e javës

Balkanika shpall Adelina Ismailin artisten e javës, mposhtet Inna dhe Lepa Brena

Balkanika shpall Adelina Ismailin artisten e javës, mposhtet Inna dhe Lepa Brena

Rikthimi me këngën “I love you more” i ka sjellë Adelina Ismailit një fat të paparë. Pasi u lançua vetëm në Youtube, në televizionin më të madh të Ballkanit me… Read more »