List/Grid

Tag Archives: Astrit Kabashi

Aksident i aktorëve  te “Kafeneja e jonë”

Aksident i aktorëve te “Kafeneja e jonë”

Një person është në rrezik jete si pasojë e përplasjes së makinës së tij me atë të aktorëve të njohur kosovar Astrit Kabashi (Bekimi), dhe Fatos Kryeziu (Labinoti). Siç ka… Read more »