List/Grid

Tag Archives: atentatit

Avni Rustemi, i rrahur dhe torturuar pas atentatit ndaj Esat Pashe Toptanit (Foto e Rallë)

Avni Rustemi, i rrahur dhe torturuar pas atentatit ndaj Esat Pashe Toptanit (Foto e Rallë)

Gazeta e njohur franceze “LE MIROIR” më datë 20 qërshor 1920 publikon një fotografi të panjohur të Avni Rustemit, ku ai shihet i torturuar barbarisht nga policia franceze, pasi kishte… Read more »