List/Grid

Tag Archives: Bajram Rexhepi

Marrëveshjet “pa përmbajtje”

Marrëveshjet “pa përmbajtje”

Përmbajtja e marrëveshjeve të fundit të arritura në bisedimet Prishtinë – Beograd nuk është sqaruar, jo vetëm për opinionin dhe mediat, por edhe për subjektet politike dhe institucionet, thonë përfaqësues… Read more »

Policia e Kosovës do ta kontrollojë kufirin me Maqedoninë

Policia e Kosovës do ta kontrollojë kufirin me Maqedoninë

Këtë javë, do të përfundojë transferimi i autorizimeve nga KFORI në Policinë kufitare të Kosovës në pjesën e Maqedonisë. Komandanti i KFOR-it, Gjeneral Erhard Biler të shtunën në një ceremoni… Read more »