List/Grid

Tag Archives: Baladen

Tuna Sejdiu dhe balada e saj e re

Tuna Sejdiu dhe balada e saj e re

Çift në jetë, por  solo në muzikë. Këngëtarja nga Maqedonia, Tuna Sejdiu, ka vendosur t’u thotë stop bashkëpunimeve me artistë të tjerë tani e tutje. Në albumin që po përgatitet… Read more »