List/Grid

Tag Archives: Ballkanin

Erdogan përdor Ballkanin si dëshmi të fuqisë së tij

Erdogan përdor Ballkanin si dëshmi të fuqisë së tij

Ndërsa Kryeministri Rexhep Tajip Erdogan u përball me protesta masive në qytetet anembanë vendit, njerëzit në disa vende të Ballkanit dolën të tregojnë mbështetjen e tyre për kryeministrin. Në një… Read more »

Rexhep Tajjip Erdo?an do e djegi gjithë Ballkanin në qoft se mi prekni Shqiptarët (Video)

Rexhep Tajjip Erdo?an do e djegi gjithë Ballkanin në qoft se mi prekni Shqiptarët (Video)

Rexhep Tajjip Erdo?an ka kërcnuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithë Ballkanit nëse të drejtat e Shqiptarëve nuk merren parasysh. [wp-like-locker] Kryeministri turk Erdo?an në një intervistë për kanalin shteteror… Read more »