Barcaleta me Policet

  • Barcoleta Me Polic

    Polici dhe Fshatari Nje polic shetit rruges dhe shef nje fshatar siper nje kamioni me molle,qeronte mollet dhe merrte farat…

    Read More »
Back to top button