s Dalibor Rohak | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dalibor Rohak

2012 – A do të mbijetojë euro?

2012 – A do të mbijetojë euro?

Viti i ardhshëm mund të jetë një moment vendimtar për Eurozonën tashmë të dobësuar. Do të jetë viti kur plani i shpëtimit të euros, i projektuar nga Gjermania dhe Franca,… Read more »