s dallimet Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: dallimet

Dallimet dhe ngjashmëritë mes iPhone 5 dhe Galaxy S3

Dallimet dhe ngjashmëritë mes iPhone 5 dhe Galaxy S3

Dje ne kemi dëshmuar lansimin e produktit të shumëpritur të Apple, iPhone 5, i cili pritet të hyj në treg për shitje javën e ardhshme. Ndërsa, rivali kryesor i këtij… Read more »