s Dalluar Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dalluar

Christina Aguilera: “Ndihem më seksi se kurrë”

Christina Aguilera: “Ndihem më seksi se kurrë”

Christina Aguilera është këngëtarja e suksesshme e popit, dansit dhe baladës së papërsëritur. Vajza e dalluar për talentin dhe bukurinë hespanike u bë e famshme nga një talent show. Rruga… Read more »