Browsing Tag

dashurohemi

Sa dashuroheni?

A flini gjumë në pozitë peshoreje, engjëlli mbrojtës apo nyje dashurore apo secili në anën tij. Pozita në të cilën flini me partnerin mund t’ju zbulojë se çfarë çifti vërtet jeni. Me gjeste dhe me lëvizje të trupit zbuloni edhe…