s Dashurohet | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: dashurohet

Mami nuk e lë Adelina Tahirin të zë të dashur

Mami nuk e lë Adelina Tahirin të zë të dashur

Ndonëse është në fokus të shumë meshkujve, si në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri e diasporë, Adelina Tahiri është ende pa të dashur. “Ndoshta ju duket jo reale dhe ju dukem si… Read more »