s Degas Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Degas

Modelet zhvishen në muze

Modelet zhvishen në muze

Një prej muzeve më të njohur dhe të frekuentuar në botë dhuroi një shfaqje tërësisht të papritur për të gjithë vizitorët e tij. Tre modele, reklamuese të linjës së veshjeve… Read more »